عوارض رژیم کتوژنیک چیست؟

ساخت وبلاگ

حالی که تحقیقات نشان می دهد که این رژیم به کاهش وزن و لاغری یا کنترل بیماری کمک می کند، اما بهتر است بدانید که عوارض رژیم کتوژنیک چیست. یکی از برجسته ترین مضرات رژیم کتوژنیک مصرف زیاد چربی های اشباع است که این مسئله می تواند به بیماری های قلبی منجر شود. یکی دیگر از عوارض رژیم غذایی کتوژنیک می تواند افزایش کلسترول LDL باشد که آن هم می تواند بیماری های قلبی را به دنبال داشته باشد. سایر عوارض برنامه لاغری کتوژنیک شامل موارد زیر می شود:

 

کمبود مواد مغذی. اگر طیف گسترده‌ ای از سبزیجات، میوه‌ها و غلات را مصرف نکنید، ممکن است در معرض کمبود ریزمغذی ‌ها از جمله سلنیوم، منیزیم، فسفر و ویتامین‌های ب و ث قرار بگیرید.

 

مشکلات کبدی. رژیم غذایی حاوی چربی زیاد می‌تواند شرایط موجود کبد را بدتر کند.

 

بیماری کلیوی. کلیه ها به متابولیسم پروتئین کمک می کنند و رژیم کتو ممکن است آنها را بیش از حد تحت فشار قرار دهد (میزان مصرف توصیه شده فعلی برای پروتئین به طور متوسط ۴۶ گرم در روز برای زنان و ۵۶ گرم برای مردان است).

 

یبوست. برنامه لاغری کتوژنیک مقدار کمی از غذاهای فیبری مانند غلات و حبوبات را شامل می شود.

 

خلق و خوی دمدمی و نوسانات خلقی. مغز برای عملکرد درست به قند حاصل از کربوهیدرات های سالم نیاز دارد. رژیم های کم کربوهیدرات ممکن است باعث سردرگمی و تحریک پذیری شوند.

 

اگر بدون مشورت با یک متخصص تغذیه اقدام به پیروی از این رژیم کنید، تعداد این عوارض حتی شاید بیشتر شود. شاید رژیم کتوژنیک برای بعضی از کسانی که در کاهش وزن با روش‌های دیگر موفق نبوده اند، گزینه‌ مناسبی باشد. نسبت دقیق چربی، کربوهیدرات و پروتئینی که برای حفظ یا رسیدن به سلامتی مورد نیاز است در بین افراد به دلیل ساختار ژنتیکی و ترکیب بدن آنها متفاوت می باشد. بنابراین، اگر تصمیم به شروع رژیم کتوژنیک دارید، با پزشک و متخصص تغذیه مشورت کنید. پزشک پس از شروع رژیم، تغییرات بیوشیمیایی را از نزدیک تحت نظر قرار داده و یک برنامه غذایی متناسب با شرایط سلامتی تان تنظیم می کند.

بیشتر بخوانید :

تکتا ...
ما را در سایت تکتا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : netware takta بازدید : 136 تاريخ : چهارشنبه 30 شهريور 1401 ساعت: 20:01