ارتودنسی قبل از ایمپلنت

ساخت وبلاگ

اگر شرایطی برایتان پیش آمد که نیاز به ارتودنسی و ایمپلنت داشتید، بهتر است قبل از این که برای ایمپلنت اقدام کنید دندان هایتان ارتودنسی شود چرا که همانطور گفته شد ایمپلنت های گذاشته شده نمی توانند همانند دندان های طبیعی حرکت کنند. با وجود اینکه ارتودنسی کردن دندان ها قبل از ایمپلنت بسیار منطقی تر است اما توجه داشته باشید که ممکن است دندان های اطراف ایمپلنت جزء اهداف ارتودنسی نباشند پس در این صورت می توان بعد از اقدام به ایمپلنت درمان ارتودنسی را نیز شروع کرد. همچنین اگر دندانی که ایمپلنت شده را به عنوان ناحیه اتکا به تقسیم فشار بین دندان ها قرار دهیم بیمار باید قبل از اقدام به ارتودنسی، ایمپلنت را انجام دهد.

هر چه سن انسان بالا تر رود دندان ها بیشتر به سمت جلوی دهان حرکت می کنند و باعث برگشت ارتودنسی و شلوغی می شوند. حتی ممکن است بعد از مدتی باعث لق شدن ایمپلنت شود. اگر ایمپلنت در موقعیت درست خود قرار نگرفته باشد بعد از اتمام کار ارتودنسی و صاف شدن دندان ها، از جا بیرون می آید. در نهایت تصمیم گیرنده شما هستید هم می توانید لبخندی ناپسند داشته باشید و هم لبخندی زیبا.

ایمپلنت دندان چیست؟

برای افرادی که دندان هایشان را بر اثر پوسیدگی یا ضربه از دست داده اند، ایمپلنت جایگزین بسیار مناسبی می تواند باشد. ایمپلنت دارای یک پیچ تیتیانومی است که دندان پزشک این پیچ را داخل استخوان فک می گذارد و بعد از آن روکش پروتزی (تاج دندان) را بر روی قسمت تیتیانیومی قرار می دهد. روکشی که قرار می گیرد طبیعی است و کاملا مشابه با دندان طبیعی عمل می کند که دوام بسیار بالایی نیز دارد.

هزینه ایمپلنت دندان به چه صورت می باشد؟

هزینه ای که برای ایمپلنت دندان پرداخت می کنید شامل اباتمنت، تاج ایمپلنت و جراحی برای کاشت پایه ایمپلنت است. همچنین جنس ایمپلنت و نوع فلز تاثیر به سزایی بر روی هزینه دارد. برای ساخت ایمپلنت از فلزات متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد اما به طور معمول جنس ایمپلنت ها از تیتانیوم می باشد.

در صورت کلی عوامل زیر بر روی هزینه ایمپلنت دندان تاثیر دارد:

زمان ایمپلنت

نوع و متریال ایمپلنت

کشور سازنده

میزان مهارت و تجربه متخصص ایمپلنت

آیا اقدام برای ارتودنسی و کاشت ایمپلنت به طور همزمان امکان پذیر می باشد؟

این کار کاملا به شرایط فرد بستگی دارد و بر اساس تصمیمات پزشک متخصص مشخص می شود. اما در بعضی موارد می توان برای ارتودنسی اقدام کرد تا فضای به وجود آمده بین دو دندان پر شود.

در موارد دیگر اگر شاهد فاصله بیش از اندازه دندان ها باشیم، فرد بهتر است فضای خالی را با ایمپلنت پر کند و بعد اقدام به انجام ارتودنسی کند.

به صورت کلی شما برای اقدام به ارتودنسی، عمل جراحی، ایمپلنت و... به مراکز درمانی دولتی، دندانپزشکی شبانه روزی مراجعه کنید و لبخندی زیبا را به خود هدیه دهید.

 

تکتا ...
ما را در سایت تکتا دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : netware takta بازدید : 123 تاريخ : يکشنبه 23 مرداد 1401 ساعت: 20:02